Manteniment preventiu d'instal·lacions informàtiques i instal·lació de xarxes.

Servei de manteniment d'equips de hardware.

Un servei molt valorat pels clients d'Inforolot S.A. és el manteniment dels equips de hardware en les seves instal·lacions. Aquesta modalitat els ofereix la possibilitat de contractar un servei complet pels seus equips en què Inforolot S.A es fa responsable del seu bon funcionament i de la seva productivitat per una quota fixa mensual.

Servei de manteniment integral de xarxes.

Servei complet de manteniment informàtic dels seus equips de hardware i dels sistemes operatius de la seva instal·lació.

Aquesta modalitat els ofereix la possibilitat de contractar un servei global pels seus equips de hardware i software en què Inforolot S.A es fa responsable del bon funcionament d'aquests i de la seva productivitat per una quota fixa mensual. La nostra garantia són el gran número d'instal·lacions que tenim contractades per a realitzar aquest servei de postventa, de manteniment preventiu i de reparacions.

Instal·lació de xarxes i certificats segons les normes internacionals.

Cada dia més, el bon funcionament d'una xarxa depèn d'un bon sistema de cablejat estructurat i d'uns servidors fiables que puguin suportar la càrrega de treball que els demanem.

Inforolot S.A els ofereix la possibilitat de certificar el sistema de cablejat del que disposen en les seves oficines per a garantir que el sistema està optimitzat i que el seu nivell de funcionament i velocitat és l'adequat segons les normes establertes. Al mateix temps els oferim la instal.lació dels servidors més adequats a les seves necessitats amb un previ estudi amb els responsables d'informàtica de la seva Empresa.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions