Dimecres, 27 Gener 2016 00:00

Tendències de pagament en línia que s'imposaran al llarg de 2016

L'ús de "wearables" per a realitzar pagaments a Internet, l'ús de la biometria com a nou mecanisme de seguretat, la generalització de les compres a través del mòbil i la creixent utilització de les xarxes socials per adquirir productes, figuren entre les tendències que paysafecard s'albira per a aquest any.

Els consumidors s'inclinen cada vegada més pels mitjans de pagament en línia, i tot indica per a 2016 és que aquest tipus de solucions tindran cada vegada més rellevància. paysafecard, empresa de solucions prepagament a través d'Internet, identifica aquestes cinc tendències que s'imposaran al llarg de 2016:

Els dispositius wearable creixen en importància. L'ús d'internet canviarà veloçment en tots els aspectes de la vida quotidiana. Això comporta que, no solament el clàssic PC de sobretaula s'hagi convertit ja en una relíquia, sinó que gairebé tots els dispositius que utilitzem avui en dia queden obsolets en pocs anys. Els wearables es convertiran en el nostre punt d'accés favorit a activitats online, com ara realitzar pagaments a Internet. En el futur serà possible navegar, controlar tots els nostres dispositius digitals i realitzar pagaments, per exemple, a través d'un anell intel·ligent o amb les claus de la nostra llar. Durant aquest 2016, encara que no a gran escala, ja podrem veure l'inici i auge d'aquesta tendència.

La biometria com a nou mecanisme de seguretat. Ja ha començat i serà una de les novetats més visibles en 2016: els processos que utilitzen elements com les empremtes dactilars, el reconeixement facial o l'escaneig de l'iris per tal d'autoritzar activitats online, com ara realitzar pagaments a Internet, seran cada vegada més comuns. L'autorització a través de fotografies selfie és també ja una realitat i podria viure el seu auge durant aquest any.

Compres més espontànies gràcies a la facilitat de pagament a través del mòbil. Amb una penetració dels smartphone propera al 100% en molts països, les compres a través del mòbil aniran clarament en augment a 2016. La comoditat, la rapidesa i la flexibilitat són alguns factors clau per a aquest augment del seu ús. En aquest sentit, la major facilitat i comoditat que comporten les compres amb el dispositiu mòbil, van a donar lloc sens dubte a compres més espontànies, la qual cosa requerirà de mètodes de pagament igual de flexibles i ràpids.

Internet no és un món únicament per homes. La percepció que el món digital no és només un món d'homes, sinó que les dones han anat guanyant terreny en els últims anys. Si bé aquesta és una tendència evident en alguns serveis diaris com els motors de cerca o la banca en línia, s'anirà convertint també en una cosa quotidiana en altres sectors tradicionalment associats als homes, com els jocs en línia o un altre tipus d'entreteniment digital. Davant d'aquesta tendència, els sistemes de pagament van a anar posant cada vegada més en el focus de la seva atenció a les usuàries femenines, especialment durant aquest 2016.

Compres a través de xarxes socials. Les xarxes socials s'han integrat totalment en el dia a dia dels consumidors, formant part de les seves rutines i hàbits quotidians. Ja no es fan servir només per conèixer opinions d'altres usuaris sobre un producte o servei, sinó que cada vegada són més els consumidors que decideixen realitzar compres a través d'elles. Es tracta d'una oferta personalitzada, però no invasiva, que s'adapta als gustos de l'usuari, oferint productes i / o promocions individualitzades. Algunes xarxes socials com Pinterest ja han inclòs un botó per comprar alguns dels productes que apareixen en les seves fotos. A través de la mateixa xarxa social, els usuaris poden triar color o talla, així com altres especificacions, i fer la compra al mateix preu que a la botiga online. Encara que de moment aquesta opció només es troba disponible a Estats Units, s'espera que molt aviat pugui arribar a altres països com Espanya. Això exigirà també comptar amb tecnologies àgils i optimitzades, així com mètodes de pagament ràpids, còmodes i flexibles, que s'ajustin a aquestes necessitats.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions