Dimarts, 16 Mai 2017 00:00

Si la teva empresa té un magatzem Dynamics 365 for Operations - Warehousing és la teva app

Microsoft ha llançat una aplicació universal per a Windows 10 pensant en la productivitat, Dynamics 365 for Operations - Warehousing. Està disponible a la Botiga Windows i és gratuïta. Si per casualitat també tens un telèfon amb Android la pots descarregar des de Google Play Store. L'aplicació té una manera demostració que permet explorar algunes de les característiques, sense necessitat de pagar una subscripció Microsoft Dynamics 365 per realitzar les operacions.

Dynamics 365 for Operations - Warehousing està pensada per a aquelles empreses que tinguin un magatzem. Serveix per organitzar les tasques, tenir un control del material, els processos de producció i molt més.

Els seus avantatges són les següents:

  • Una interfície adaptada i dissenyada per a un escaneig ràpid dels paquets.
  • Suport per a més de 40 processos diferents.
  • Teclat numèric personalitzat en pantalla amb números fàcils de prémer, així com una calculadora senzilla.
  • Possibilitat d'ajustar la mida de la font i l'ample dels camps en les entrades per a garantir una millor experiència en qualsevol dispositiu.

Amb Dynamics 365 for Operations pots augmentar el ritme del teu negoci. Les eines ERP incloses proporcionen escalabilitat global i intel·ligència digital per ajudar-te a créixer. Si bé el servei és de pagament el pots provar durant un temps gratis.

Com que és un servei pensat per a empreses hi ha diversos plans disponibles. El més econòmic és l'anomenat Team Members Enterprise Edició, té un preu de 8,40 € / mes i inclou un ús limitat de certes aplicacions de Dynamics 365. Si necessites tenir totes les característiques disponibles hi ha un pla pensat per a grans empreses per un preu de 97 € / mes.

Dynamics 365 for Operations - Warehousing app

Vist a Compudemano

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions