Dimecres, 13 Setembre 2017 00:00

Què és Microsoft Dynamics NAV?

En articles anteriors havíem parlat sobre què és un ERP i com aquest pot ajudar el teu negoci. En aquest cas us parlem d’un ERP concret: Microsoft Dynamics NAV, el software amb què s’ha desenvolupat IOCárnicas.

Microsoft Dynamics NAV (Navision) és un software ERP que forma part de la família de productes Microsoft Dynamics. S’ha anomenat de diverses maneres des de 1995: Navision Financials, Navision Attain, Microsoft Business Solutions Navision i actualment, Microsoft Dynamics NAV.

Aquest software és una eina completa que ofereix un gran ventall de solucions integrades. Gràcies a la seva sincronització amb altres softwares de Microsoft, com Microsoft Windows Vista i Microsoft Office, es converteix en un software senzill i fàcil d’implementar.

L’avantatge de Navision respecte dels seus competidors és la seva capacitat d’adaptació i personalització i, per això, es presenta com la millor eina per a les PIMEs.

Microsoft Dynamics NAV és un software de gestió creat per a les petites i mitjanes empreses que combina característiques d’un ERP amb una experiència d’usuari simple i intuïtiva, fet que el converteix en un programa que permet un major control del negoci i una important millora en la productivitat.

A Inforolot hem dissenyat dos ERPs que es basen en Microsoft Dynamics NAV: IOCárnicas i IOAlimentación. IOCárnicas és un software específic per a la indústria d’embotits, sales d’especejament i de pernils. I en canvi, l’IOAlimentación, tal com el seu nom indica, és un software especialitzat per a la indústria alimentària.

Si creus que la teva empresa necessita un sistema ERP o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’oferirem la millor solució.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions