Dilluns, 02 Octubre 2017 00:00

Què és i quins avantatges té el Cloud Computing?

Quan es parla de cloud computing, molta gent creu que és una solució per a grans empreses amb un gran volum d’informació i una considerable capacitat financera, però no és cert. Treballar des del núvol és especialment útil per a PIMEs i autònoms.

El cloud computing o serveis en el núvol són un nou model tecnològic de prestació de serveis informàtics basats en internet. La tecnologia cloud és l’evolució de la tecnologia que suposa el relleu natural als models tradicionals, eliminant les limitacions que ofereixen els equips físics en entorns locals.

Treballant des del cloud, podem accedir a la nostra informació o a qualsevol servei que tinguem contractat des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. Què significa utilitzar aquesta tecnologia? Despreocupació de la pròpia estructura d’equips; les prestacions es contracten a l’instant, a través d’internet; no hi ha tasques de manteniment i migració dels equips físics, software i sistemes operatius; posada en marxa d’entorns de prova de forma ràpida i en funció de les necessitats puntuals; possibilitat d’afrontar projectes complexos sense grans costos, ja que aquests requerien grans inversions en equips físics.
 

Avantatges del cloud computing:

· Reducció de costos

· Mobilitat

· Tecnologia sempre actualitzada

· Capacitat d’emmagatzematge il·limitada

· Respecte pel medi ambient

· Disponibilitat 24 hores

· Seguretat
 

Inforolot disposa de serveis en el núvol que poden satisfer les seves necessitats empresarials amb la màxima fiabilitat que ofereixen els nostres proveïdors, com Microsoft i IBM.
 

Necessites més informació sobre Cloud Computing o el vols implementar a la teva empresa? Posa’t en contacte amb nosaltres.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions