Divendres, 21 Juliol 2017 00:00

Principals novetats de la Microsoft Inspire 2017

Del 9 al 13 de juliol va tenir lloc l’esdeveniment més important pels partners de Microsoft: la Microsoft Inspire 2017. A continuació us fem un resum de les principals novetats que es van presentar.

Abans d’explicar les novetats de l’empresa de Redmond, cal esmentar que l’Inspire 2017 va reunir més de 17.000 assistents de més de 140 països a Washington DC, on va presentar les novetats amb relació a la seva estratègia de partners, inversions i èxits. També va reconèixer els millors socis en l’àmbit global.

Una de les primeres novetats va ser la presentació de Microsoft 365: un nou conjunt d’ofertes que englobarà Office 365, Windows 10 i Enterprise Mobility & Security com una mateixa solució. Sortirà al mercat en dues edicions: Enterprise i Business.

Microsoft 365 Enterprise, que arribarà l’últim trimestre del 2017, serà l’evolució de l’oferta Secure Productive Enterprise, que inclourà: Office 365, Windows 10 Enterprise i Enterprise Mobility + Security. En canvi, l’edició Business veurà la llum el pròxim 2 d’agost amb el llançament d’una preview pública. Està especialment dissenyada per als petits i mitjans negocis i inclourà Office 365 Business Premium, característiques de seguretat i administració per a aplicacions Office i dispositius Windows 10, tot administrat des d’una consola centralitzada.

Microsoft també va anunciar, juntament amb els seus socis de hardware (Dell, EMC, HPE i Lenovo) que Azure Stack ja està disponible. Es tracta d’una extensió d’Azure, la plataforma cloud de Microsoft, que aporta l’agilitat i la rapidesa de la innovació del cloud computing en entorns on-premise, i això permet escenaris de cloud híbrid (és a dir, que utilitza una combinació de serveis de cloud públic de tercers i de cloud privada, i permet treballar en ambdues plataformes).

Per acabar, Microsoft també està facilitant als socis la creació i modernització de les aplicacions empresarials a través del nou programa ISV Cloud Embed, a través del qual els partners poden contractar les principals funcions de Dynamics 365, Power BI, Power Apps i Microsoft Flow per blocs, amb descomptes que poden arribar fins al 50%. I, a més, poden afegir automatització de vendes, línies de servei i funcionalitat operacional de fons a les seves pròpies aplicacions.

Pots aconseguir més informació del que va passar a l’Inspire 2017 al lloc oficial de Microsoft Inspire.

Vist a Prensario TI LA

Microsoft Inspire 2017

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions