Dimarts, 19 Setembre 2017 00:00

Per què escollir IOCárnicas?

El software de gestió per al sector carni IOCárnicas està desenvolupat per Inforolot sobre Microsoft Dynamics NAV, i és un producte que ha crescut i s’ha desenvolupat juntament amb grans empreses del sector agroalimentari i carni durant més de 30 anys, fins a aconseguir un producte d’última generació amb un gran potencial. A més, compta amb la seguretat i estabilitat de les més de 110.000 implementacions en el món de l’ERP Microsoft Dynamics NAV.

IOCárnicas soluciona la gestió completa dels escorxadors, sales d’especejament, assecadors de pernil i fàbriques d’embotits i derivats. El software IOCárnicas també és un sistema complet per a la gestió de la traçabilitat, fet que significa que implementant-lo en la seva empresa disposarà d’un software de gestió del sector carni i software de traçabilitat en una sola solució integrada.

A més, si la seva empresa disposa de diverses delegacions, tant estatals com internacionals, NAV IOCárnicas està preparat en l’àmbit fiscal, amb diferents monedes i idiomes.

El factor fonamental per a una correcta gestió empresarial és la integració de totes les àrees de negoci i la fiabilitat de la base de dades. Per aquest motiu, tota la informació introduïda a IOCárnicas flueix de manera ràpida i eficaç en totes les àrees, disposant en tot moment de les dades relacionades.

Necessites més informació sobre IOCárnicas o vols implementar aquest software a la teva empresa? Posa’t en contacte amb nosaltres.

 

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions