Dimecres, 05 abril 2017 00:00

Novetats de Microsoft en ciberseguretat

Microsoft va anunciar durant la RSA Conference 2017 un conjunt de nous serveis de seguretat desenvolupat com a part de la visió i el compromís que la companyia té pel que fa a ciberseguretat.

Plataforma de Seguretat Integral

Microsoft està creant una plataforma de seguretat total que abasta tots els punts crítics del món cloud-first, mobile-first en què ens trobem. Aquesta plataforma integra diferents característiques de seguretat a través de productes com Azure, Windows, Office 365 o SQL Server, entre d'altres, per protegir millor identitats, aplicacions, dades, dispositius i infraestructures.

Aquestes són algunes de les millores s'inclouen a partir d'ara:

  • Un major grau de seguretat comercial a Windows 10 i Surface. Windows 10, Surface Pro 3, Surface Pro 4 i Surface Book s'han afegit a la llista de solucions comercials de la NSA per als programes classificats CSfC. Surface, a més, permet que les empreses s'apropiïn, modifiquin, bloquegin i controlin la configuració de maquinari, la seguretat i els comportaments del sistema operatiu a través de Surface Enterprise Management Mode (SEMM).
  • La plataforma SQL de Microsoft continua liderant el mercat amb característiques de seguretat avançada per a les dades. La companyia ha anunciat que Azure SQL Database Threat Detection estarà disponible a partir del mes d'abril. Més informació aquí.
  • També s'ha anunciat la disponibilitat general d'Enterprise Threat Detection, un servei de gestió que proporciona a les empreses capacitats de detecció dels ciberatacs més moderns. Més informació aquí.
  • Noves característiques per Azure Security Centerand Operations Management Suite, amb la finalitat d'ajudar a les organitzacions a protegir, esborrar i respondre a sofisticades amenaces a través de recursos en el núvol i en centres de dades. Més informació aquí.


Intel·ligència que funciona

  • Office 365 Secure Score és una nova eina d'anàlisi que ajuda als professionals TI a avaluar la força de la seva configuració de seguretat actual a l'Office 365.
  • Office 365 Threat Intelligence es troba disponible en forma de "preview privada".
  • Així mateix, s'ha posat a disponibilitat del públic una preview de l'Office 365 Advanced Data Governance, que aplica machine learning per ajudar els clients a trobar i eliminar dades no necessaris que puguin estar causant riscos.

Pots trobar més informació sobre les novetats d'Office aquí.

microsoft ciberseguretat

Vist a Microsoft

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions