Dijous, 16 Gener 2020 08:35

Microsoft Teams

 

Microsoft Teams és un Dashboard que serveix per fomentar el treball en equip i la comunicació interna mitjançant l'Office 365 i altres aplicacions de productivitat empresarial.

Els principals atractius que presenta són els següents:Organització estratègica de la plantilla

L'administrador de l'empresa pot afegir els membres de la plantilla i integrar-los com a un equip. Aquest primer grup es pot dividir en canals en funció dels sectors professionals: administració, comercial, programació, direcció, màrqueting... Existeixen dos tipus de canals: públics (per a tothom) i privats (nombre d'usuaris reduït).

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Funcionalitats

Aquest Dashboard ha estat elaborat per sintetitzar el treball de diversos membres d'una mateixa organització que treballin en un mateix projecte. Per aquest motiu Microsoft Teams facilita la comunicació interna a través de múltiples funcions: xat personal, xat grupal, reunió de veu i vídeo, esdeveniments virtuals, traductor d'idiomes, modificació dels documents en línia, compartició de pantalla a temps real, integració de l'Office 365 i altres aplicacions de productivitat empresarial.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Portabilitat i comptabilitat

Microsoft Teams ha estat dissenyat perquè els empleats puguin estar al corrent sempre de l'actualitat de l'empresa. Independentment si la persona està a l'oficina, de viatge de negocis, treballa des de casa... Un dels punts forts d'aquesta plataforma és que consta d'una aplicació pensada per telèfons intel·ligents i tauletes que té les mateixes funcionalitats que el Dashboard instal·lat en l'ordinador. Un altre aspecte a destacar és que Teams és compatible amb molts dispositius i navegadors. Per tal que el màxim nombre d'empreses es pugui beneficiar dels seus avantatges.

La compatibilitat és la següent:

Ordinadors: A partir de Windows 7 i OS X 10.10.

iPad i Tauletes: 100% compatible

Telèfons intel·ligents: compatible amb tots els Iphone i Android superiors al 4.4.

Navegadors: Edge, Chrome, Safari, Linux, IE 11 i Firefox.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions