Dilluns, 21 Setembre 2015 00:00

Microsoft presentarà Dynamics NAV16 en Directions EMEA 2015

Del 5 al 7 d'octubre tindrà lloc a Mannheim, Alemanya, l'edició de 2015 de la conferència Directions EMEA. Durant aquests dies, al voltant de mil partners de Microsoft Dynamics NAV de 28 països, tindran l'oportunitat de conèixer les novetats de l'última versió de Dynamics NAV i aprendre a com utilitzar-la durant la sessió de formació liderada per l'equip de desenvolupament de Microsoft.
Diferents representants de Microsoft i altres líders empresarials realitzaran a més sessions al voltant de l'adopció de cloud a l'empresa, incloent l'impacte en els models de negoci i la implantació de la solució Dynamics NAV.

Així mateix, experts de Dynamics NAV duran a terme tallers on compartiran les millors pràctiques i informació, per a aquelles companyies que vulguin posar focus en el desenvolupament d'aplicacions, a més de tallers de màrqueting o vendes.

A més, acudiran diversos proveïdors independents de programari que mostraran les seves solucions Dynamics NAV, les quals han d'incloure eines de gestió de magatzems connectats, sistemes d'automatització de pagament de comptes integrats i solucions verticals específiques.

Finalment, Directions EMEA és un esdeveniment on el networking és un ingredient fonamental i una oportunitat clau per estar al dia de les últimes tendències de negocis i tecnologia.

Per a més informació: http://www.directionsemea.com/agenda/2015-oct-5/sessions/

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions