Dimecres, 10 abril 2019 15:43

Microsoft fa oficial Windows 10 May 2019 i avança alguna de les seves novetats

Finalment Microsoft ha anunciat la que serà la seva següent gran actualització per al sistema operatiu destinat als ordinadors, ja siguin portàtils o de sobretaula. El seu nom serà Windows 10 May 2019, i el mes que ve serà una realitat per a tots els usuaris que decideixin descarregar-la.

Per tant l'abril no serà el mes de la seva arribada, que era quan s'esperava fins a l'anunci que s'ha conegut avui mateix -la raó perquè això sigui així és que Microsoft vol prendre una mica més de temps perquè tot funcioni de forma correctament. Però aquest mes no deixarà de ser important, ja que segons ha confirmat la mateixa companyia de Redmond en una setmana es desplegarà la versió anterior considerada com a final per als emprovadors Release Preview Ring (i que, almenys en un principi, tindrà totes les novetats ja incloses i simplement es busca conèixer el funcionament d'elles a la recerca de possibles errades). Per cert, el nom intern del desenvolupament es manté: 19H1.

Segons ha indicat la firma de Redmond la idea és que al mes de maig "de forma progressiva es vagi desplegant la nova actualització Windows 10 May 2019 a tots els usuaris que utilitzen aquest sistema operatiu, de manera que a finals de l'esmentat mes s'espera que sigui una realitat de forma global pels usuaris domèstics i comercials ". Evidentment, una vegada que s'acabi amb les proves corresponents, els assembladors també rebran el nou desenvolupament de manera que el desplegament estarà més optimitzat en l'anell de desplegament de l'actualització.

Major control d'actualitzacions a Windows 10 May 2019

Aquesta serà una de les grans novetats que s'implementaran en el nou desenvolupament (a part d'una major presència de l'interessant i llampant disseny Fluent Design en el sistema operatiu). Segons ha confirmat la mateixa companyia, l'usuari podràs gestionar d'una forma més personalitzada com s'instal·len les novetats, per al que s'han afegit opcions com el retardar la seva instal·lació fins a 35 dies o la recepció de notificacions avançades per a una millor gestió dels processos . A més, les hores que recomanarà el propi sistema operatiu per a procedir seran més recomanables, ja que Windows 10 actuarà d'una forma més intel·ligent per part del treball de la firma nord-americana.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions