Divendres, 01 Desembre 2017 15:36

Microsoft Dynamics NAV 2018 ja és aquí

Avui 1 de decembre ja pot adquirir la nova versió

 Vol conèixer les principals novetats?

- Importació d'arxius de transaccions de nòmina de Ceridian HR / Payroll en US I Ceridian Powerpay en CA instal·lant l'extensió Ceridian Payroll.

- Import arxius de transaccions de nòmina en el format Quickbooks IIF instal·lant l'extensió d'importació d'arxius de nòmina Quickbooks.

- Sincronitzeu proveïdors amb Lexmark ICS, ara pot aprofitar la sincronització del proveïdor quan fa servir Lexmark ICS.

- Amb la nostra pròxima eina de personalització integrada directament en Dynamics NAV, n'hi ha prou amb uns pocs clics per mostrar les dades correctes per a la seva funció i el seu negoci o optimitzar l'entrada de dades al navegador. Personalitzi el seu espai de treball

- Vista prèvia i impressió d'informes, factures, informes d'impostos, xecs i fulles de balanç: la nostra pròxima característica de Vista prèvia d'informes mostrarà tota mena d'informes directament a Dynamics NAV sense haver de descarregar-los com un arxiu. També podrà imprimir directament des del navegador.

- Anàlisi d'estats financers en Microsoft Excel, en els Centres de rols Administrador de negocis i Comptabilitat, pot triar quins estats financers veure en Excel des d'un menú desplegable a la secció Informes de la cinta d'opcions. Quan tria una declaració, s'obrirà en Excel o Excel Online. Un complement connecta les dades a Finances.

- S'ha creat un nou format per a la impressió de xecs. Ara té la capacitat d'imprimir 3 xecs per pàgina per estalviar paper i fer que la impressió de xecs sigui més ràpida.

- Sincronització completa de CRM per executar en segon pla.

- Presentació de la llista de vendes de la CE amb més de 9999 línies.

 

Per a més informació contacti amb nosaltres.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions