Dilluns, 24 Setembre 2018 14:56

IOCárnicas, el software de gestió de la indústria càrnia, present a la Meat Attraction

¡SEGONA EDICIÓ DE MEAT ATTRACTION, TOT UN ÈXIT PER EL SECTOR!

El passat 18 d'octubre va donar inici la segona edició de la fira més important del sector carni a nivell nacional, Meat Attraction, amb un total de 373 expositors, empreses representades i marques.

Anice i IFEMA han aconseguit organitzar la major trobada del negoci de la carn, la segona edició de Meat Attraction ha tornat a ser el punt de trobada per a la indústria càrnia espanyola, en un esdeveniment al qual ha acudit un gran nombre de públic interessat en fer negoci.

L'equip de IOCárnicas, el software de gestió de la indústria càrnia amb més de 30 anys d'experiència, també ha estat present per segon any consecutiu, exposant la solució de gestió que cobreix totes les necessitats del sector.

Meat Attraction va obrir un espai de 3 dies d'intenses relacions comercials B2B amb el sector carni, incloent fòrums en què IOCárnicas va estar present amb la seva presentació pràctica de noves tecnologies per a resoldre la problemàtica en l'àrea de producció, control de la traçabilitat i gestió de qualitat en planta.

Per a veure el vídeo feu click aquí

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions