Dimarts, 30 Octubre 2018 11:21

IBM desenvolupa una tecnologia per a la gestió de múltiples núvols

El gegant de la tecnologia afirma que la nova tecnologia oberta s'ha dissenyat per facilitar l'administració, el trasllat i la integració d'aplicacions en diferents infraestructures de computació en el núvol.

IBM ha presentat 'Multicloud Manager', una consola d'operacions per a companyies enmig de la incorporació de capacitats de núvol públic i privat amb els sistemes de negocis locals existents.

D'acord amb un nou informe de l'Institut per al Valor Empresarial d'IBM, gairebé totes les empreses enquestades estan fent servir algun tipus de computació en el núvol, mentre que el 85% està usant més d'un entorn en el núvol.

"Operar en un entorn de múltiples núvols és una realitat per a la majoria de les funcions empresarials d'avui dia, encara que amb massa freqüència ocorre en sitges. En lloc d'ignorar o intentar sufocar les incursions organitzatives en múltiples núvols, el departament TI ha de millorar la facilitació, organització i optimització de la base de múltiples núvols de l'empresa ", diu l'informe.

Amb la seva nova tecnologia, IBM espera permetre que les companyies construeixin fàcilment sistemes multicloud sincronitzats amb clara visibilitat dins dels processos, el govern i la seguretat. Encara que està optimitzat en el núvol d'IBM, també permet a les empreses administrar i integrar les càrregues de treball d'altres proveïdors importants com Amazon, Microsoft i Red Hat

El nou administrador de núvol d'IBM s'executa en la plataforma IBM Cloud Private de la companyia, que es basa en la tecnologia de orquestració de contenidors Kubernetes, un enfocament de codi obert.

"Amb el seu enfocament de codi obert per administrar dades i aplicacions en múltiples núvols, IBM Multicloud Manager posicionarà a les companyies per escalar les seves múltiples inversions en el núvol i alliberar tot el valor comercial del núvol", va dir Arvind Krishna, vicepresident sènior d'IBM hybrid Cloud. . "En fer-ho, aniran més enllà de l'economia de productivitat del lloguer de potència informàtica, per aprofitar al màxim el núvol per inventar nous processos de negocis i ingressar a nous mercats".

S'espera que aquesta solució canviï les regles del joc, i modernitzi les empreses de tot el món. Per exemple, si una empresa de lloguer de cotxes utilitza un núvol per als seus serveis d'intel·ligència artificial i una altra per al seu sistema de reserves i executa els seus processos financers en ordinadors locals en oficines de tot el món, IBM Multicloud Manager pot abastar les múltiples infraestructures informàtiques de la companyia perquè els clients puguin reservar un automòbil a major velocitat amb l'aplicació mòbil de l'empresa.

Vist a: Computerworld

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions