Els usuaris de Windows 8 o Windows 10 estan fora de perill, però els que utilitzin alguns dels sistemes anteriors de Microsoft s'han d'instal·lar "parches" de seguretat

Finalment Microsoft ha anunciat la que serà la seva següent gran actualització per al sistema operatiu destinat als ordinadors, ja siguin portàtils o de sobretaula. El seu nom serà Windows 10 May 2019, i el mes que ve serà una realitat per a tots els usuaris que decideixin descarregar-la.

Les empreses se senten atretes pels sistemes ERP en el núvol per la seva escalabilitat i la possibilitat d'automatitzar els "parches" de seguretat, però els desafiaments i les dificultats en el compliment de la transferència de les dades confidencials al núvol segueixen sent una preocupació.

Avui se celebra el Dia Internacional de la Protecció de Dades. Les companyies fan cada vegada més esforços per complir però les vulnerabilitats també s'incrementen.

Segons la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) durant el segon trimestre de 2018 la facturació del comerç electrònic a Espanya ha augmentat un 27,2% interanual.

Per al 2025, s'espera que el 80% de les empreses hauran mogut els seus processos i virtualitzat la seva infraestructura de manera que el CPD tal com el coneixem haurà deixat d'existir. Aquesta és una de les tendències que Gartner recalca en l'àrea d'infraestructura i operacions per als pròxims anys.

El gegant va anunciar diverses actualitzacions que permeten inicis de sessió més senzills, ràpids i segurs gràcies a Windows Hello.

El gegant de la tecnologia afirma que la nova tecnologia oberta s'ha dissenyat per facilitar l'administració, el trasllat i la integració d'aplicacions en diferents infraestructures de computació en el núvol.

Dos grans negocis per al Canal. Així ho testifiquen diverses asseguradores, que constaten que les empreses seran els principals demandants de productes i serveis de Realitat Virtual i Realitat Augmentada. I això no ha fet més que començar.

Amb els seus "drones" innovadors, Intel està revolucionant la conservació de l'estructura creada per l'home més antiga que hi ha al món per al gaudiment de les generacions futures.

Presentem el nostre ERP especialitzat en la indústria càrnia

IO Cárnicas serà present a la Meat Attraction 2018. La fira més important a Espanya del sector i la indústria càrnia.

La companyia preveu dedicar-hi més recursos a la investigació i innovació en IOT i "Intelligent Edge", al llarg dels propers 4 anys.

Intel anuncia la seva 8a generació de processadors Core amb la sèrie H i O amb la qual debuten els 6 nuclis de CPU per portàtils 'gaming', a més de garantir la compatibilitat amb la memòria Optane. També es fa extensible a la línia professional VPRO.

L'auge de les divises digitals, especialment bitcoin, obre noves vies per als ciberatacs.

L'any 2017 va ser, sense cap dubte, l'any del bitcoin. La moneda digital amb major valoració del mercat passava en menys de 12 mesos dels 900 dòlars escassos a superar els 19.000, en una cursa cap endavant que feia a molts inversors preocupar-se per la seva volatilitat. No sense raó: des que el 16 de desembre aconseguia un pic de 19.343 dòlars, bitcoin ha iniciat el camí del descens.

Ara, gràcies a SQL Server 2017, és possible executar càrregues de treball en Linux, Windows i Docker. A més, ofereix una base de dades de missió crítica amb tot lo que està incorporat a la plataforma que triïn els clients, i també facilita el desbloqueig de DevOps sense fissures amb contenidors Docker Enterprise Edition.

L'arribada de la indústria 4.0 planteja un canvi radical per a les empreses, lluny de limitar-se a optar per la introducció de tecnologies.

La indústria s'enfronta a la seva quarta gran revolució, basada en l'adopció digital i l'ocupació d'eines intel·ligents.

L'ús d'chatbots, de software RPA i la IA es perfilen com els grans aliats dels CRM.

"El client és el primer" és un dels axiomes que les empreses solen gravar-se des del seu primer dia de funcionament. Si bé el primer no vol dir l'únic, i els negocis han de contemplar un gran nombre de variables per funcionar de forma completa, sí que una part important del seu èxit rau en una gestió eficient de la relació amb compradors o usuaris.

Un software de gestió comercial impacta sobre tres elements crítics: la seguretat, la rapidesa i l'eficiència, redundant en una millora dels índexs de venda.

Un estudi apunta a la informació i al coneixement com a elements de millora de la planificació comercial i també les xifres de vendes.

La companyia nord-americana renova els seus ordinadors entre els quals destaca un «dos en un» desmuntable i detalla una curiosa pantalla tàctil que aspira a convertir-se en el centre de la llar

El servei de missatgeria instantània Whatsapp ha informat aquest dijous passat del llançament de la seva nova aplicació WhatsApp Business (que significa negocis en anglès) perquè les empreses puguin contactar directament amb els potencials 1.300 usuaris de l'aplicació original.

Lenovo ha presentat a la fira de tecnologia CES de Las Vegas diversos dispositius, entre els quals destaquen dos altaveus intel·ligents que funcionen amb Google Assistant i unes ulleres de realitat virtual que funcionen sense cables ni necessitat de connectar-se a un ordinador o mòbil basades en la plataforma de Google Daydream.

Siri, Alexa, Cortana; són algunes de les assistents virtuals dels gegants tecnològics nord-americans. A aquests noms se li va sumar un fa uns anys: l'Assistent de Google. Per a això el gegant dels cercadors ha posat molts recursos per aconseguir desbancar Apple com el rei dels assistents.

Segons un nou estudi, el 68,8% de les empreses enquestades ja ha implementat, està desenvolupant o ha començat a definir una estratègia de mobilitat i en un 46% dels casos, l'estratègia de mobilitat és fruit d'una decisió estratègica que afecta a tota la companyia.

Les tres claus de la ultramobilitat: el nou lloc de treball digital, la mobilitat i la virtualització

Aquest any 2018, la seguretat informàtica lluny de ser un luxe, serà una necessitat. Et deixem una llista de les principals amenaces.

Els atacs cibernètics segueixen fent tremolar el món. En 2017 vam ser testimonis de WannaCry, NotPetya i BadRabbit, atacs que han encès alertes globals. Els experts pronostiquen per a aquest any 2018 atacs més diversos i intensos.

Principals amenaces:

El botó "Win" que es pot trobar en els teclats dels ordinadors no només serveix per obrir el menú "Inici". El seu ús en combinació amb altres tecles facilita el treball i estalvia notablement el temps.

Aquí tens una llista de totes les funcions d'aquest botó que segurament et serviran com a usuari de Windows.

En els últims anys la tendència de la smart city ha anat a l’alça. El seu èxit radica en la necessitat, cada vegada més gran, d’orientar la nostra vida cap a la sostenibilitat. Les ciutats intel·ligents se serveixen d’infraestructures, innovació i tecnologia per a disminuir el consum energètic i reduir les emissions de CO.

Estem observant com cada vegada més les persones convivim amb objectes intel·ligents, ja sigui en l’entorn laboral com personal. L’IoT ha arribat per quedar-se i aquesta tecnologia extendrà el seu ús de forma generalitzada en els pròxims anys.

Actualment existeixen tres “realitats” (a excepció de la realitat real que tots vivim) on podem experimentar diferents emocions, sensacions o experiències virtuals. Què en saps, de cadascuna?

Gartner identifica tres megatendències en el seu informe “Hype Cycle for Emerging Technologies, 2017” que permetran a les empreses sobreviure i prosperar en l’economia digital durant els pròxims deu anys.

Microsoft ha anunciat que la taxa d’error de la seva tecnologia de reconeixement de veu ha disminuït fins a tal punt que ha aconseguit igualar a la dels humans.

Intel col·labora amb Parley for the Oceans, associació que lluita en favor de la preservació dels ecosistemes marins, en els seus projectes amb SnotBot per analitzar amb més precisió les dades biològiques de les balenes.

Un estudi de Dell Technologies afirma que la tecnologia serà una extensió de les persones abans del 2030, en un procés que canviarà la forma de gestionar els negocis, treballar, descobrir el talent i aprendre.

Hi ha partidaris i detractors del bitcoin. Els que l’han utilitzat afirmen que es convertirà en la moneda del futur perquè és una moneda molt segura i fàcil d’utilitzar, tot i que els que encara no la coneixen no n’estan tan segurs. Què n’opineu?

Es diu que la finalitat de la tecnologia és transformar l’entorn humà per adaptar-lo millor a les seves necessitats i desitjos. Doncs bé, és una realitat que necessitem ser més respectuosos amb el nostre planeta si volem viure molts més anys aquí. Per aquesta raó, cada vegada sorgeixen més empreses que centren la seva activitat a reduir les emissions de CO. Són les denominades “empreses green”.

Del 9 al 13 de juliol va tenir lloc l’esdeveniment més important pels partners de Microsoft: la Microsoft Inspire 2017. A continuació us fem un resum de les principals novetats que es van presentar.

La presidenta d’HP Espanya i Portugal, Helena Herrero, afirma que “la ciberdelinqüència està registrant un creixement sense precedents” i que, per tant, s’ha de reinventar la ciberseguretat.

La demanda actual d’emmagatzematge no para de créixer i no sembla que hi hagi perspectives de fer-ho. Per això moltes empreses tecnològiques estan treballant en alternatives per solucionar-ho.

La companyia està treballant en una nova versió del seu xip Curie per a introduir-la en aquests objectes electrònics.

Intel ha començat a desenvolupar una nova versió del seu xip Curie més petita i ràpida que l’existent, un xip que convertirà els wearables en dispositius més harmoniosos, segons Jerry Bautista, vicepresident i director general de la divisió de nous dispositius d’Intel.

L'ocupació en el comerç electrònic creixerà aquest any un 8% respecte a 2016, tant en llocs directes com indirectes, i seran els perfils lligats a la logística i el transport, la tecnologia i el màrqueting digital els que experimentaran un major increment, segons les previsions d'Adecco.

Microsoft va anunciar durant la RSA Conference 2017 un conjunt de nous serveis de seguretat desenvolupat com a part de la visió i el compromís que la companyia té pel que fa a ciberseguretat.

Comprar roba utilitzada, compartir cotxe amb estranys o dormir a casa d'un desconegut era impensable fa només set anys. Els hàbits de consum dels espanyols han canviat i Internet té molta culpa d'això.

Power BI transforma les dades en gràfics intuïtius per prendre decisions encertades.

Què és Power BI?

Els temps canvien i també ho fan la manera de treballar, l'entorn ... Sobretot, aquest últim. Fins al punt que diversos estudis i especialistes auguren un futur en què la menor part de la feina es desenvoluparà dins de les quatre parets de l'oficina. És l'era de la no-oficina.

L'Audiència Nacional considera en dues sentències l'obligació del registre de la jornada de cada treballador.

L'operació, que es completarà abans que acabi l'any, està valorada en 23.185.000 d'euros.

La indústria d'alimentació i begudes ha consolidat la seva posició com a primer sector industrial del país, tal com es desprèn de l'últim Informe Econòmic Anual de la Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes (FIAB). En aquest sentit, el valor de la producció del sector ha ascendit al seu màxim històric rondant els 95.000 milions d'euros (94.935), consolidant-se com la 4a economia a la Unió Europea en producció bruta.

La digitalització és el pas natural que ha de donar l'empresa si vol seguir competint en el seu mercat. El exigeixen el propi mercat i la manera de treballar dels seus competidors, de manera que la mobilitat empresarial és una via per accelerar la transformació digital. I en això va.

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme destina una partida pressupostària per a l'adopció de solucions amb tecnologia cloud computing que beneficiarà més de tres milions d'empreses de totes les comunitats i ciutats autònomes.

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de l'Entitat Pública Empresarial Red.es, organisme dependent de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, presenta el "Programa de foment de la demanda de solucions de computació en el núvol per a petites i mitjanes empreses ", l'objectiu és sensibilitzar i impulsar l'adopció de solucions empresarials amb tecnologia cloud computing de qualsevol àmbit d'interès per a les pimes i autònoms.

Cas de gran èxit que prova l'eficiència de Windows 10.

El Departament de Defensa dels EUA (US Department of Defense) ha decidit migrar a Windows 10 totes les seves agències, totalitzant 4 milions de llocs en un any.

Fecic ha publicat les dades sobre producció i exportació de carn i productes elaborats catalans del 2015, any en què es va aconseguir un augment del 4%, superant per segon any consecutiu els dos milions de tones (en concret 2.165.398 t), tenint en compte totes les espècies (porcina, bovina, ovina, equina, caprina, aus i conills).

Són xifres que mostren el bon moment d'un dels sectors econòmics més importants de la CCAA. No obstant això, encara amb aquestes dades positives, Fecic remarca que 2015 ha estat un any econòmicament complex, perquè si bé els preus en origen s'han situat bastant baixos, per l'excés de producció, aquests no s'han pogut rendibilitzar a causa de la situació estable que manté el consum i de la sobreoferta de carn en els mercats internacionals.

Com ja sabrà, el 12 d'abril de 2016, Microsoft donarà fi al suport per SQL 2005. A partir d'aquesta data, les seves plataformes de SQL 2005 ja no rebran actualitzacions de seguretat, suport o actualitzacions de contingut tècnic de Microsoft. A més, la majoria dels proveïdors de programari tampoc donaran suport per les seves aplicacions que s'executin en SQL 2005.

Tot i que el suport per SQL Server 2005 finalitza a l'abril, no oblidi que el suport per a Windows Server 2003 va finalitzar el 14 de juliol de 2015. Aquesta és una gran oportunitat per actualitzar a Windows Server 2012 R2 i SQL Server 2014. modernitzi la seva base de dades amb la infraestructura per ampliar-la i aconseguir rendiment i disponibilitat crítics.

No dubti en contactar amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Els experts creuen que els ciberatacs cap a aquest tipus de dispositius electrònics anirà a més en un futur

Les previsions apunten que el 2016 s'arribarà a més de 6.400 milions d'aparells

Depèn del focus. Del prisma amb el qual es miri. La innovació i possibilitats que promet l'era del «Internet de les Coses», en la qual els objectes electrònics comuns muten en noves formes gràcies a la seva connectivitat, té el seu doble cara. La seva cara menys amable. Una «sinistra» en termes de seguretat informàtica i que anticipa, si no es posa remei, un món totalment «hackeable».

L'ús de "wearables" per a realitzar pagaments a Internet, l'ús de la biometria com a nou mecanisme de seguretat, la generalització de les compres a través del mòbil i la creixent utilització de les xarxes socials per adquirir productes, figuren entre les tendències que paysafecard s'albira per a aquest any.

Els consumidors s'inclinen cada vegada més pels mitjans de pagament en línia, i tot indica per a 2016 és que aquest tipus de solucions tindran cada vegada més rellevància. paysafecard, empresa de solucions prepagament a través d'Internet, identifica aquestes cinc tendències que s'imposaran al llarg de 2016:

Des del dia 12 de gener, la companyia ja no ofereix actualitzacions de seguretat per a Windows 8 ni serveis de suport al sistema operatiu. Els usuaris de Windows 8.1 que vulguin seguir comptant amb els serveis de suport de la companyia hauran d'actualitzar els seus sistemes a la nova versió de la plataforma.

A Windows 8, el projecte d'escassa repercussió que va llançar Microsoft en 2012, li ha estat retirat el suport que oferia la companyia, posant en un seriós dilema als 48 milions d'usuaris que encara utilitzen el SO de tres anys de vida: actualitzar la plataforma, o patir el risc de ser hackejats.

En 2016 els ciberdelinqüents van centrar la seva atenció en les vulnerabilitats de les aplicacions de pagament a través de dispositius mòbils.

El malware es transforma a una velocitat a la qual tant les empreses com les firmes de seguretat tenen dificultats per adaptar-se.

Hem deixat enrere 2015 i és el moment d'analitzar la situació en l'àmbit de la seguretat i saber com actuar davant de la ciberdelinqüència. 2016 serà un any complex pel que fa a seguretat informàtica es refereix. Per F5 Networks, aquestes són les tendències que lideraran el nou any.

SSL en qualsevol lloc i inspecció del trànsit SSL de sortida

2016 serà l'any de l'estandardització del xifrat, pel que als equips de seguretat els resultarà més difícil identificar i rastrejar la pèrdua de dades. En general, les eines de seguretat actuals supervisen el trànsit d'entrada a la recerca de malware, però el model Confiança zero / SSL en qualsevol lloc deixa un angle mort per a la inspecció del flux de sortida. La necessitat de "trencar i inspeccionar" el trànsit de sortida serà fonamental per garantir la seguretat de les xarxes durant aquest any.

L'any de la col·laboració per a la seguretat

En 2016 veurem un augment de la col·laboració entre proveïdors de seguretat tradicionals i companyies de serveis de xarxa i proveïdors de serveis en el núvol. En l'era dels data centers híbrids i els entorns de treball mòbil, les empreses ja no poden dependre dels tallafocs de xarxa tradicionals per mantenir les seves dades fora de perill i els proveïdors especialitzats necessitaran reduir la bretxa per crear una solució de seguretat més global. El perímetre desapareix i els proveïdors s'agrupen per assegurar xarxes empresarials a nivell de les aplicacions.

Començarem a rastrejar el comportament

La nova onada de ciberatacs ha evolucionat i els ciberdelinqüents recorren ara a un acostament més específic, fins i tot aplicant codificacions per esquivar prestacions de signatures de seguretat concretes. Això fa que el malware es transformi a una velocitat a la qual tant les empreses com les firmes de seguretat tenen dificultats per adaptar-se. En 2016, les empreses s'han d'esforçar per lluitar contra amenaces de moviment ràpid i constant evolució, que convertiran l'analítica conductual en una nova prioritat per garantir que les seves dades i aplicacions actuïn segons el previst.

Preocupació per assegurar el tràfic de IOT i mantenir fora de zones sensibles

A mesura que hi ha més dispositius i aplicacions en l'ecosistema de IOT, la probabilitat de vulnerabilitats en els data centers augmenta exponencialment. En 2016, el sector deixarà de banda les preocupacions sobre robots en els dispositius de IOT per centrar-se en assegurar el tràfic de IOT i mantenir fora de zones sensibles. Els equips de seguretat començaran a establir referències sobre seguretat de les aplicacions web per protegir-les i supervisar els sistemes, ajudant així a garantir que els robots no adquireixin consciència, almenys per ara.

Augmentaran els atacs a aplicacions de pagament a través de dispositius mòbils

Mentre que el 2015 hem observat violacions dels big data, el 2016 els ciberdelinqüents centraran la seva atenció en les vulnerabilitats de les aplicacions de pagament a través de dispositius mòbils. Atès que comencen a ser omnipresents en la societat actual, és fonamental que els creadors d'aplicacions de pagament a través de dispositius mòbils, des d'institucions financeres a companyies independents, adoptin solucions de seguretat àgils i optimitzades que puguin prevenir els inevitables atacs

2016 promet en molts camps i tecnologies. Un d'ells, el de la mobilitat. Perquè les millores en el wifi previstes per diferents analistes obren un nou camp de possibilitats per als treballadors mòbils. Sense anar més lluny, BYOD serà un dels entorns més beneficiats, però hi ha molt més ...

El subministrador de sistemes sense fil Ruckus Wireless ha donat a conèixer una sèrie de prediccions relacionades amb la tecnologia sense fils que poden convertir 2016 en un any que marqui un abans i un després per a molts usuaris d'aquesta tecnologia, especialment els mòbils. I podria ser així segons el desenvolupament de la mateixa, que pot arribar a nivells inimaginables fins ara.

Per començar, i sempre segons un informe presentat per aquest subministrador, durant el present any es mantindrà la tendència d'implantar i desenvolupar punts d'accés de major velocitat i taxes de transmissió. El principal beneficiat d'aquest desenvolupament serà el sector públic, atès que les empreses de contingut a escala web ja tindran llestos o acabaran de desenvolupar projectes d'accés públic a gran escala en mercats en desenvolupament. I, alhora, aquesta tecnologia adaptarà les seves capacitats a una altra de les tendències clau en els propers anys: l'Internet de les Coses.

Per seguir amb més novetats i innovacions, augmentarà el nombre de clients amb capacitat MU-MIMO -Multi User Multiple Input Multiple Output-, tecnologia que maximitza l'ample de banda de la xarxa perquè els clients sense fil aconsegueixin la màxima velocitat alhora que transfereixen les seves dades de forma simultània, i també augmentarà el nombre d'empreses que permetran la pràctica de BYOD, ja que aquesta tendència guanyarà en seguretat gràcies a l'ús de Hotspot 2.0 i les solucions Onboarding de dispositius basats en certificats.

I per finalitzar, una altra gran notícia per a les empreses: la vinculació d'interconnexions i serveis cloud de xarxes per aprofitar el millor de cadascuna de les tecnologies en benefici propi. Encara que per als usuaris que també treballen a casa a més de fer-ho a l'oficina hi ha una altra bona notícia, si ens atenim a l'informe de Ruckus Wireless: podran gaudir de cobertura wifi total a casa.

"Ara és el moment de fer inversió en tecnologia". Són paraules, pronunciades en la presentació de l'estudi "Radiografia de la Pime 2015", en la qual es recullen les impressions de les pimes d'aquest país, un estudi elaborat en el qual es tracta de testar la situació real de les petites i mitjanes empreses , així com els seus plans de futur.

És un moment en què la crisi està remuntant, es creen llocs de treball i, en definitiva, s'ha acabat amb més de sis anys de recessió. En aquest context, resulta necessari que el Govern de torn doni suport definitivament a la pime, que representa el 99.8% del teixit empresarial espanyol i el 66% de la força laboral.

Pel que fa a l'estudi pròpiament dit, s'expliquen els punts més importants del mateix, destacant que malgrat que les tecnologies de la informació segueixen impactant de manera positiva en l'economia i la informàtica en núvol comença a deixar de ser una tendència ascendent per convertir-se en una eina de treball més, el 79% de les pimes del nostre país no fan servir aplicacions de gestió empresarial en el núvol.

Així, malgrat que la penetració del cloud computing encara és escassa en l'àmbit pime, el 48% dels enquestats reconeix que ofereix el benefici de l'accessibilitat, mentre que el 26% subratlla que el fet que no necessiti infraestructura per al seu ús és un dels seus majors beneficis. El 10% de les pimes assenyala, a més, que permet reduir costos. Potser per això, el 66% de les pimes i autònoms denuncien que hi ha molt poc o cap tipus de foment de les polítiques d'R + D, investigaciónn i desenvolupament a Espanya.

Cal destacar que el 29% de les pimes sí que han invertit en aplicacions de gestió empresarial, principalment enfocades a la comptabilitat (18%), facturació (15%) i seguretat (9%). Encara que sembla que la informatització està pràcticament superada, de mitjana més del 90% de les pimes tenen ordinadors, crida l'atenció que, si ens fixem en la grandària de l'empresa, en les companyies de menys de 10 treballadors aquest percentatge baixi fins al 72, 3%. És a dir, que encara hi ha un 27,7% de pimes d'aquesta mida que no compta amb un ordinador. Dins de les empreses d'aquesta mida, només el 18% disposa de dispositius mòbils perquè els empleats els usin a nivell professional i el 67,5% té una connexió a internet a l'empresa.

Són dades que, lògicament, s'incrementen proporcionalment en relació a la grandària de l'empresa, amb taxes de penetració tant d'internet com de dispositius que ronda el 99,9% en les empreses que superen els 50 treballadors. La comunicació amb els clients és el principal avantatge que aporta, així ho declaren el 81% de les pimes, l'ús de dispositius mòbils en el negoci; el 68% destaca com a benefici el mantenir-se en contacte fàcilment amb els col·legues i el 20% la immediatesa a l'hora de buscar informació.

En preguntar a pimes i autònoms si disposaven de botiga online, només el 8% va respondre afirmativament. Pel 72% de les empreses que sí que compten amb botiga online (8%), el principal benefici és incrementar les vendes, el 60% assenyala que donar-se a conèixer (es vengui o no) és un dels motius fonamentals per tenir aquest tipus de presència online, mentre que el 57% subratllen que s'amplia la base de clients i el 49% assegura que ajuda a transmetre una imatge de la companyia més actual.

Les xarxes socials, però, sí gaudeixen d'una major penetració en l'univers pime. Així, gairebé la meitat compta amb presència a Facebook (46%), 14% ha obert un perfil a Twitter i el 8% també està present a Linkedin. Dades que confirmen el creixement detectat en els darrers anys: fa tres anys, només una de cada quatre pimes tenia presència a xarxes socials. Aquesta presència està motivada, per al 63% dels enquestats, per la comunicació amb els clients, el 43% assegura que les usen també com a servei d'atenció al client, el 37% com una forma més de relació amb altres professionals i un 8 %, com un complement a la venda en línia.

La ministra d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, va presidir l'acte de signatura del Codi de Bones Pràctiques Mercantils a la Contractació Alimentària, que ha estat subscrit per les Organitzacions Professionals Agràries ASAJA, COAG i UPA;

Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya, la Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes (FIAB) i l'Associació Espanyola de Distribuïdors d'Autoservei i Supermercats (ASEDAS).

HP presenta a la premsa la seva Tableta Elite X2, una tablet adreçada al mercat empresarial i que efectivament és una tablet, a la qual se li incorporen prestacions d'un portàtil i no com succeïa fins fa poc: un portàtil al que se li incorporaven prestacions de tablet.

Dispositius com les Google Glass o els Apple Watch són cada vegada més comuns. Algunes empreses consideren que són distraccions innecessàries i han arribat a prohibir l'ús dels anomenats dispositius "wearables" en horari laboral. Altres estan optant per adoptar aquestes tecnologies i posar-les a disposició dels seus empleats per aprofitar els avantatges que puguin oferir-los.

En un esmorzar tecnològic sobre ciberseguretat organitzat per Alhambra-Eidos i Cisco, es va parlar d'on s'ha de prestar més atenció per evitar els ciberatacs en les organitzacions, i de com l'usuari és la baula més feble en la cadena de seguretat.

Embotits Martínez, empresa d'elaborats carnis interproveïdor de Mercadona, ha desenvolupat i registrat una innovadora aplicació per a reforçar la formació dels seus més de 350 professionals mitjançant videojocs, dissenyats per la mateixa empresa, que es descarreguen en smartphones i tablets. Seguretat alimentària, qualitat, salut laboral o medi ambient es reforcen de manera interactiva amb aquesta eina basada en la gamificació (aprenentatge mitjançant el joc) i denominada Smartgame®. A través d'un sistema de classificacions i de "duels" creuats s'apuntala el treball en equip i es persegueix l'excel·lència professional.

Quan es parla sobre l'adaptació de les empreses a l'entorn digital el pensament se centra, la majoria de vegades, en la interacció amb l'usuari a través de les xarxes socials: Facebook, Youtube o Instagram.

El tema sol direccionarse cap al comerç electrònic i l'enfortiment de la marca; però hi ha un altre camp de l'entorn digital que fa a les empreses i que cada dia cobra més força a l'interior de les mateixes. Es tracta de la gestió documental, la qual té com a objectiu fonamental fer eficient els processos interns.

Segons dades de Beservices, els treballadors inverteixen més de 100 hores a l'any en solucionar problemes informàtics, deixant de banda la seva tasca. És primordial comptar amb equips renovats, programes actualitzats i un servei de manteniment informàtic que ofereixi un correcte funcionament durant tot l'any.

Aplicacions especialment dissenyades per treballar, el núvol i dispositius que permeten manejar dades i informació sense importar el lloc ni el moment ... WAAS és la tendència que ve per accelerar la mobilitat empresarial i que està plena d'avantatges.

Un 86 per cent dels espanyols ja ha realitzat almenys una compra en línia, moguts per un millor preu i l'accés a un major catàleg. Amb tot, el 83,5 per cent confessa haver abandonat una compra abans de finalitzar-la, a causa de dificultats durant el procés, com indica un estudi de Nominalia.

20 d'octubre de 2015.

Lenovo ha presentat a San Francisco, la seva nova gamma de convertibles Yoga 900 amb Windows 10, que es converteix en el convertible més prim del món amb un processador Core i7 de fins a 6ª generació.

El segon dimarts d'octubre de 2015, Microsoft va publicar 6 nous butlletins de seguretat, dels quals 3 han estat catalogat com a "Crític" i 3 com "Important".

Considerem que aquests butlletins han de ser del coneixement dels nostres clients, perquè apliquin les actualitzacions disponibles a la màxima brevetat i d'aquesta manera evitar estar exposats a futurs atacs.

 

 

IBM BusinessConnect 2015

Transformació digital: és el moment

#IBMBCES

 

 

25 de novembre 2015 IFEMA Fira de Madrid Pabelló 4 accés Sur Avda. Partenón, 5

 

Inscríbase ahora. Plazas limitadas

 

 

 

Todas las organizaciones dependen de una infraestructura de IT innovadora.

En un momento en el que el director de IT debe decidir hacia dónde dirigir los esfuerzos para alcanzar los objetivos de la empresa, la única constante es el cambio.

Por eso, la transformación digital impulsada por soluciones tecnológicas en torno a Cloud, Movilidad, Analítica de Datos, Social Business y Computación Cognitiva está redefiniendo las organizaciones y establece las bases de sus ventajas competitivas.

 

 

 

ES EL MOMENTO DE IBM BusinessConnect 2015

Un evento único donde, en la sesión plenaria, expertos y representantes de empresas líderes le ayudarán a comprender las claves de la transformación digital y cómo afrontarlas desde su responsabilidad en su organización.

Además podrá asistir a diversas sesiones por área de negocio y visitar el salón de soluciones con las demostraciones más avanzadas y novedosas que le permitirán conocer en detalle:

 

•

Soluciones de Middleware críticas para la transformación digital y operacional de las empresas.

 

 

•

La infraestructura tecnológica de servidores y almacenamiento IBM que aceleran el negocio digital.

 

 

•

Soluciones para optimizar, personalizar y reinventar una nueva operativa de negocio.

 

 

•

Cómo reforzar las estrategias cloud, sociales y analíticas en su negocio.

 

Es el momento de actuar, de formar parte activa del cambio y liderarlo.

 

 

 

 

Vea nuestro vídeo promocional y no se quede sin su lugar dentro del cambio.

 

 

Inscríbase hoy mismo aquí, las plazas son limitadas.

En un temps en què les noves tecnologies marquen els nostres passos, els retailers es veuen obligats a buscar solucions que els permetin arribar a un consumidor "digital". Com a conseqüència, els fabricants de software per a distribució centren els seus esforços en el desenvolupament de nous productes més flexibles i amb funcionalitats que s'adaptin a les necessitats de la distribució, que tendeix cada vegada més cap a la omnicalidad. En els últims anys, la conjuntura econòmica també ha repercutit en el sector de software per a distribució alimentària, afectat per una reducció o congelació de les inversions en sistemes informàtics. Tanmateix, la seva evolució en 2014 va tornar a ser positiva, amb un creixement que podria rondar el 7,8%, segons les dades facilitades per les principals companyies del sector per al recent informe elaborat per Alimarket, si bé en exercicis previs a la crisi els creixements haurien estat de doble dígit.

Davant els canvis que probablement es produiran en el sector, a causa de l'avanç de les tecnologies i els canvis que els consumidors estan registrant en els seus hàbits, han sorgit noves fórmules, com les solucions SaaS (Software as a Service), en què es lloga el software, com a forma de reduir la inversió inicial. A més, es perfilen en l'horitzó expressions com Big Data i Cloud, tecnologies que aporten valor en l'estratègia comercial i un estalvi de costos i major flexibilitat en els processos comercials, respectivament.

Fruit de l'estudi realitzat a més de 50.000 consultes efectuades al llarg de 2015, el comparador de software Buscoelmejor.com ha publicat el seu informe sobre Demanda de Software en 2015, que mostra que, de les empreses que sol·liciten els seus serveis, més del 63 per cent té una facturació inferior al milió d'euros. Per sectors, el sector de distribució és el que més consultes realitza, amb un 29 per cent, seguit de les empreses de serveis professionals, indústria i retail, que representen el 22 per cent, el 23 per cent i el 16 per cent del total de les consultes, respectivament.

Tot i que ja hem publicat repetidament una sèrie de consells per controlar l'entrada dels enutjosos ransomwares, que tan prolíficament van assetjant als nostres usuaris i, com que estem tenint afectats per alguns casos molt repetitius (com el del Fals mail de CORREOS), passem a recordar les Normes bàsiques per evitar els contratemps que ocasionen aquests malwares:

 

hablemosd.es
 
Ver vídeo
MERCENARIS AMB TARGETA O ALGUNA COSA MÉS?
En els programes de fidelització de clients cal evolucionar: no només cal incentivar econòmicament també emocionalment.
Veure vídeo
 
 
Ver vídeo
Tradicional o Alternativa? MILLOR sumar que restar
Si compensem entre diferents fonts de finançament, disminuïm el nostre risc. Així, si algun d'aquests interlocutors financers fallen, tindrem la possibilitat de ...
Veure vídeo
 
 
Ver vídeo
MenYS recursos I mÉs valor
La globalització ha portat els fabricants a buscar solucions que aportin més valor al consumidor i que a la vegada disminueixin els costos en tota la cadena de producció.
Veure vídeo
 
 
Els continguts a::
hablemosD.es
Segueix-nos:
twitter linkedin
Una iniciativa de:
Amb el recolçament de:
 
 

L'Institut Nacional de Ciberseguretat ha alertat aquest error que afectaria ordinadors amb sistema operatiu Windows.

Si ets dels usuaris que utilitza WinRAR per comprimir arxius, ves amb compte. L'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE), amb seu a Lleó, ha alertat aquest dilluns d'una fallada de seguretat en el programari de compressió d'arxius WinRAR que permet que un atacant pugui camufla un virus en un fitxer comprimit amb aquest programa i ho comparteixi per infectar al qual el rebi i accedeixi a ell.

Es tracta d’un projecte conjunt entre el centre tecnològic Eurecat i i2CAT -amb el suport de la Generalitat de Catalunya- que compta amb una inversió d’1M€ per al període 2015-2016.

La Generalitat de Catalunya, juntament amb el centre tecnològic Eurecat i el centre de recerca I2CAT, ha presentat aquest dimecres l’Anella Industrial 4.0, una nova plataforma digital i col·laborativa entre empreses i agents de tots els sectors que connectarà les TIC amb la indústria.

La propera versió donarà un salt important en renunciar a un ecosistema independent per al mòbil i que serà capaç d'adaptar-se a tot tipus de pantalles. Microsoft desterrarà el seu clàssic navegador per Spartan, capaç d'escriure notes, i l'assistent virtual Cortana s'integrarà totalment.

Microsoft ofereix més detalls del sistema operatiu Windows 10 Amb poques sorpreses i moltes confirmacions. Microsoft ha presentat oficialment la propera versió del seu sistema operatiu, Windows 10, la característica principal serà la qualitat de adaptar-se a cada tipus de pantalla («smartphones», «tablets», «wearables» i, és clar, PC), el que obrirà una porta per al desenvolupament d'aplicacions adaptades a una nova vida digital a on prima la mobilitat extrema.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions