Avui 1 de decembre ja pot adquirir la nova versió

 Vol conèixer les principals novetats?

En articles anteriors havíem parlat sobre què és un ERP i com aquest pot ajudar el teu negoci. En aquest cas us parlem d’un ERP concret: Microsoft Dynamics NAV, el software amb què s’ha desenvolupat IOCárnicas.

Moltes empreses busquen un sistema ERP per al seu negoci, però què és exactament un ERP i com pot beneficiar una empresa?

Microsoft ha llançat una aplicació universal per a Windows 10 pensant en la productivitat, Dynamics 365 for Operations - Warehousing. Està disponible a la Botiga Windows i és gratuïta. Si per casualitat també tens un telèfon amb Android la pots descarregar des de Google Play Store. L'aplicació té una manera demostració que permet explorar algunes de les característiques, sense necessitat de pagar una subscripció Microsoft Dynamics 365 per realitzar les operacions.

Per Grupo Ábaco és molt important que totes les empreses puguin adaptar-se de manera fàcil a les reformes triburàries i actualitzacions de la AEAT. És per aixó que hem desenvolupat una solució pràctica i totalment integrada amb Microsoft Dynamics NAV.


Per aquest motiu, el pròxim Dimecres, 29 de Març del 2017 presentarem en directe dés de les oficines de Microsoft el nou sistema de gestió de l'IVA tant a nivell tècnic com legal.

Per al millor equip, les millors eines.

Fàcil d'instal.lar i fàcil d'usar, Microsoft Dynamics NAV facilita la visibilitat completa de la seva organització, generant impacte en tots i cadascun dels llocs de treball, integrant Gestió Financera, Anàlisi i Informes, Gestió de la Cadena de Subministrament, Vendes, Servei i Gestió de Projectes. Connecteu als seus equips entre si, mantingui un vincle permanent amb tot el que estigui en mobilitat a la seva empresa, i, en definitiva, rebre l'organització eficaç que sempre va desitjar tenir.

La solució de gestió empresarial de Microsoft per a pimes.

Microsoft Dynamics NAV 2016 ofereix noves i destacades funcionalitats en mobilitat, coneixement de negoci i serveis en el núvol, així com una major interoperabilitat amb Microsoft Azure, Microsoft Dynamics CRM i Office 365.

Les pimes de tot el món tenen com a objectiu la reducció de costos per poder competir d'una manera més eficaç amb organitzacions més grans. En aquest context, la tecnologia suposa un factor diferencial clau, que permet agilitzar els processos i posar a disposició dels treballadors els recursos necessaris per a l'exercici de les seves funcions en qualsevol lloc, en qualsevol moment ia través de qualsevol dispositiu, per créixer de forma segura recolzant-se en el núvol.

Microsoft Dynamics NAV 2016 proporciona a les petites i mitjanes empreses una solució ràpida d'implementar, fàcil d'usar i amb el potencial necessari perquè les pimes de tot el món puguin impulsar el seu creixement. Les seves noves funcionalitats permeten:

  • Treballar en mobilitat amb qualsevol dispositiu emprant aplicacions àgils, fàcils d'usar i natives per a totes les plataformes, ja parlem de smartphones, tablets o equips amb teclat i ratolí, amb Android, iOS o Windows.
  • Millorar el coneixement del negoci a través de dashboards i data connections preconfigurats en Microsoft Power BI, que confereixen als equips de treball accés instantani als indicadors clau de rendiment en un entorn intuïtiu i dissenyat per a la col·laboració segura.
  • Augmentar les vendes, millorar el servei al client, i agilitzar els processos de comandes a través de la integració nativa amb Microsoft Dynamics CRM en línia.
  • Aprofitar l'escalabilitat, la seguretat i la disponibilitat en el núvol amb la nova opció d'implementar Microsoft Dynamics NAV a la base de dades de Microsoft SQL Azure, de Microsoft, líder en la indústria de servei de bases de dades en el núvol.
  • Digitalització dels negocis mitjançant la gestió documental, el disseny de fluxos de treball i la tecnologia de reconeixent òptic de caràcters (OCR) dissenyats per ajudar les pimes a automatitzar processos i minimitzar l'ús de paper en les seves transaccions.
  • Aprofitament del potencial de les noves capacitats d'extensibilitat i connectivitat, que permeten una major integració entre Microsoft Dynamics NAV i altres serveis en el núvol.

Microsoft Dynamics NAV 2016 és un pas més dins de l'estratègia de Microsoft centrada en la reinvenció de la productivitat. Per obtenir més informació sobre aquesta nova versió de la solució de gestió empresarial per a pimes pots visitar el web www.microsoft.com/Dynamics.

- El primer símptoma és l'absència de comunicació i intercanvi d'informació interdepartamental.

- La descentralització o millor dit, la massificació de sistemes, provoca el caos entre els usuaris.

Una de les eines imprescindibles de tota empresa, i sobretot d'aquelles petites i mitjanes és l'ERP. En moltes ocasions, aquestes no saben si és el moment adequat per implementar-lo. S'indiquen sis pistes que poden ajudar les petites i mitjanes empreses a determinar si és el moment oportú per plantejar-se el repte d'implantar un sistema de gestió empresarial o no. I insisteixen que, com tots els reptes, el canvi pot ser motivador o estressant. Deixar-se acompanyar per un proveïdor tecnològic que realment actuï com un veritable soci i impulsor del canvi, serà un factor determinant per assolir l'èxit en el projecte.

Del 5 al 7 d'octubre tindrà lloc a Mannheim, Alemanya, l'edició de 2015 de la conferència Directions EMEA. Durant aquests dies, al voltant de mil partners de Microsoft Dynamics NAV de 28 països, tindran l'oportunitat de conèixer les novetats de l'última versió de Dynamics NAV i aprendre a com utilitzar-la durant la sessió de formació liderada per l'equip de desenvolupament de Microsoft.
Diferents representants de Microsoft i altres líders empresarials realitzaran a més sessions al voltant de l'adopció de cloud a l'empresa, incloent l'impacte en els models de negoci i la implantació de la solució Dynamics NAV.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions