¡SEGONA EDICIÓ DE MEAT ATTRACTION, TOT UN ÈXIT PER EL SECTOR!

El passat 18 d'octubre va donar inici la segona edició de la fira més important del sector carni a nivell nacional, Meat Attraction, amb un total de 373 expositors, empreses representades i marques.

Després de tres dies intensos, la I Fira Internacional del Sector Carni, Meat Attraction, va tancar les seves portes el passat divendres amb sensacions positives i amb la idea de repetir i créixer en els pròxims anys.

El software de gestió per al sector carni IOCárnicas està desenvolupat per Inforolot sobre Microsoft Dynamics NAV, i és un producte que ha crescut i s’ha desenvolupat juntament amb grans empreses del sector agroalimentari i carni durant més de 30 anys, fins a aconseguir un producte d’última generació amb un gran potencial. A més, compta amb la seguretat i estabilitat de les més de 110.000 implementacions en el món de l’ERP Microsoft Dynamics NAV.

Disposar d’un complet software de gestió de la traçabilitat fiable i comprovable és vital per a complir amb les noves exigències reguladores que demanden els organismes internacionals de seguretat alimentària.

En articles anteriors vam presentar IOCárnicas, la solució completa per a la gestió en el sector carni, i ressaltàvem les funcionalitats específiques que els nostres professionals d’Inforolot han desenvolupat per a l’ús de Microsoft Dynamics NAV en la indústria d’embotits, sales d’especejament i de pernils.

El factor fonamental per a una correcta gestió empresarial és la integració de totes les àrees de negoci i la fiabilitat de la base de dades. Tota la informació introduïda en l'aplicació flueix de manera ràpida i eficaç en totes les àrees, disposant en tot moment de les dades relacionades.

VIII Fira de la Indústria Càrnica - FIC 2016 -

Del 8 a l'11 de juny la localitat salmantina de Guijuelo celebrarà una nova edició de la Fira de la Indústria Càrnica.

Inforolot i IOCárnicas estaran presentes en aquesta fira de la mà del seu partner Grup Active.

IMPORTANT EMPRESA DEL SECTOR CARNI I ALIMENTARI FA UN PAS ENDAVANT

L'empresa Tradició Alimentària S.L. es modernitza amb la compra de Microsoft Dynamics NAV i el vertical específic per al sector, IOCárnicas, programari que simplifica la traçabilitat dels productes i permet optimitzar, agilitzar i centralitzar tots els recursos.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions