OneNote

 

 

Captura i organitza idees a l'instantAnota idees, tasques pendents o de coses per a recordar, OneNote és l'aplicació perfecta per tenir-ho tot sota control. Aquesta aplicació està inclosa de dins de l'Office 365 i es pot utilitzar en Microsoft Teams.

 

 • Escriure notes o gravar àudio en el seu portàtil.
 • Dibuixar o escriure idees en la seva tauleta.
 • Afegir una imatge des del telèfon.
 • Trobar notes al moment.
 • Moure notes per la pàgina com vulgui.
 • Organitzar les pàgines en seccions.
 • Conservar les seccions en un o diversos blocs de notes.
 • Canviar de dispositiu i continuar des d'on el va deixar.
 • Compartir els seus blocs de notes amb altres persones perquè tothom pugui veure'ls i contribuir alhora.

 

Sol·licita més informació

OneNote, dissenyat per fomentar la productivitat.Com totes les aplicacions de l'Office 365, aquesta aplicació s'ha focalitzat en el foment de la feina.

A continuació es poden veure algunes dreceres per treballar a través d'aquesta eina:

 

Centrar-se en la secció actual

Ctrl+Shift+G

Afegir una pàgina nova al final de la secció seleccionada

Ctrl+N

Obrir un quadern

Ctrl+O

Canviar a un altre quadern en la barra de navegació

Ctrl+G, usa las flechas Arriba y Abajo, clica Enter

Crear una secció nova

Ctrl+T

Crear una nova pàgina sota la pàgina actual en el mateix nivell

Ctrl+Alt+N

Crear una nova pàgina sota la pàgina actual

Ctrl+Alt+Shift+N

Habilitar o deshabilitar la vista en pantalla completa

F11

Moure o copiar la pàgina actual

Ctrl+Alt+M

Selecciona la pàgina actual

Ctrl+Shift+A

Anar al títol de la pàgina i seleccionar-lo

Ctrl+Shift+T

Obrir una caixa de cerca per a trobar les notes obertes

Ctrl+E

 

Sol·licita més informació

Microsoft Teams

 

Microsoft Teams és un Dashboard que serveix per fomentar el treball en equip i la comunicació interna mitjançant l'Office 365 i altres aplicacions de productivitat empresarial.

Els principals atractius que presenta són els següents:Organització estratègica de la plantilla

L'administrador de l'empresa pot afegir els membres de la plantilla i integrar-los com a un equip. Aquest primer grup es pot dividir en canals en funció dels sectors professionals: administració, comercial, programació, direcció, màrqueting... Existeixen dos tipus de canals: públics (per a tothom) i privats (nombre d'usuaris reduït).

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Funcionalitats

Aquest Dashboard ha estat elaborat per sintetitzar el treball de diversos membres d'una mateixa organització que treballin en un mateix projecte. Per aquest motiu Microsoft Teams facilita la comunicació interna a través de múltiples funcions: xat personal, xat grupal, reunió de veu i vídeo, esdeveniments virtuals, traductor d'idiomes, modificació dels documents en línia, compartició de pantalla a temps real, integració de l'Office 365 i altres aplicacions de productivitat empresarial.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Portabilitat i comptabilitat

Microsoft Teams ha estat dissenyat perquè els empleats puguin estar al corrent sempre de l'actualitat de l'empresa. Independentment si la persona està a l'oficina, de viatge de negocis, treballa des de casa... Un dels punts forts d'aquesta plataforma és que consta d'una aplicació pensada per telèfons intel·ligents i tauletes que té les mateixes funcionalitats que el Dashboard instal·lat en l'ordinador. Un altre aspecte a destacar és que Teams és compatible amb molts dispositius i navegadors. Per tal que el màxim nombre d'empreses es pugui beneficiar dels seus avantatges.

La compatibilitat és la següent:

Ordinadors: A partir de Windows 7 i OS X 10.10.

iPad i Tauletes: 100% compatible

Telèfons intel·ligents: compatible amb tots els Iphone i Android superiors al 4.4.

Navegadors: Edge, Chrome, Safari, Linux, IE 11 i Firefox.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

 

Impulsa la teva empresaL'Office que coneixes, ara amb les eines per a col·laborar en qualsevol moment i lloc per a millorar la productivitat empresarial.

Obtingues les aplicacions d'escriptori estàndard a nivell mundial, com Word, Excel, PowerPoint i moltes més. Pots veure i editar en qualsevol dels teus dispositius gràcies a les aplicacions mòbils i d'escriptori per a equips PC, Windows i dispositius iOS, Android i Mac.

Comparteix i edita documents en temps real amb el teu equip amb OneDrive, organitza totes les teves notes a través de OneNote i crea presentacions de vendes, plans de màrqueting o propostes pressupostàries amb plantilles de disseny professional.Millora el teu negoci.

Sol·licita més informació

 

 

 

Un nou concepte de productivitatConnecta als empleats amb la informació i el contingut que necessiten per a treballar de la millor forma, des de qualsevol dispositiu:

 

 1. Involucra als treballadors a través de Microsoft Stream, Microsoft Teams i Yammer.
 2. Col·labora en un centre en el qual es trobaran totes les reunions, xats i contingut amb Microsoft Teams.
 3. Usa les dades per a obtenir informació amb Workplace Analytics i MyAnalytics.
 4. Proporciona als teus empleats les eines necessàries per a convertir les dades en conclusions amb Power BI, Excel i Visio.

 

Sol·licita més informació

 

Agilitza els processos empresarialsIntegra aplicacions i eines d'automatització per a transformar els processos i fluxos de treball existents:

 

 1. Integra aplicacions de línia de negoci amb Microsoft Teams.
 2. Transforma els processos existents amb Forms i Flow.
 3. Personalitza, amplia i crea aplicacions amb Microsoft PowerApps

 

 

Protegeix la teva empresa i als teus clientsLa seguretat intel·ligent de Microsoft protegeix de manera activa als teus empleats, les teves dades i la informació del client:

 

 1. Protegeix les identitats i l'accés dels usuaris amb Azure AD i l'accés condicional.
 2. Protegeix-te de les amenaces i respon davant elles amb Protecció contra amenaces de Microsoft.
 3. Protegeix la informació i els actius amb Information Protection i Cloud App Security.
 4. Avalua de manera intel·ligent la teva situació respecte al compliment i redueix el risc amb les solucions de compliment integrades.

 

Sol·licita més informació

 

 

 

Les Nostres Aules t'estan esperant, Nous Cursos Subvencionats:

 • Curs Sistemes APPCC Bàsic
 • Curs Sistemes APPCC
 • Curs Estratègies de Màrqueting Digital

Accedeixi als temaris:

Implementar un sistema de business intelligence a l’empresa permet consolidar tota la informació del negoci i, a més, proporciona les eines per facilitar la presa de decisions. En l’article d’aquesta setmana us parlem d’un servei en concret de business intelligence: Power BI.

La seguretat en el sector alimentari és una de les principals preocupacions dels consumidors. Per aquest motiu les empreses del sector han de disposar d’un sistema d’autocontrol adaptat i actualitzat.

Del 18 al 20 d’octubre, Inforolot estarà present a la Fira del Sector Carni, Meat Attraction 2017, a l'estand 3C65 del pavelló 3 de la Feria de Madrid.

Quan es parla de cloud computing, molta gent creu que és una solució per a grans empreses amb un gran volum d’informació i una considerable capacitat financera, però no és cert. Treballar des del núvol és especialment útil per a PIMEs i autònoms.

D’entre tota l’oferta de serveis que oferim, avui us parlarem del servei de manteniment informàtic global, del qual destaquem: el servei de manteniment d’equips de hardware, el servei de manteniment integral de xarxes i la instal·lació de xarxes i certificació segons les normes internacionals.

Segurament molts heu sentit a parlar de la Intranet Corporativa, però no sabeu ben bé com funciona. A continuació us expliquem amb més detall què és i quins avantatges aporta la seva implementació a l’empresa.

Com molts de vosaltres haureu vist o escoltat ja, ahir es va produir un nou atac massiu de Ransomware

Des d’Inforolot tornem a recordar de no obrir cap arxiu adjunt de cap e-mail rebut si el remitent és desconegut o si el nom del fitxer adjunt és o creieu dubtós.

Avui en dia les empreses han de treballar amb una gran quantitat de documentació i és molt complicat gestionar tots els documents i informació diària que es genera. Per aquest motiu, ara més que mai, és imprescindible comptar amb un sistema de gestió documental a l’empresa.

El proper 11 d’abril de 2017, Exchange Server 2007 arribarà a la seva “Fi de Vida”.

Si encara no heu començat la migració cap a una versió més actual, hauríeu de començar a planificar-la de manera urgent.

A Inforolot estem finalitzant el desenvolupament de la nostra solució avançada destinada a solucionar la problemàtica generada després de l'aprovació de la normativa SII, tal i com us informàvem el passat desembre des d’aquestes mateixes pàgines.

Comencem un nou any, i segurament ja haurem fet un llistat d'objectius a complir al llarg de l'any 2017.

A Inforolot hem realitzat aquest video dels propòsits d'any nou (en castellà).

NOU WEBINAR PER AL SECTOR D'EMBOTITS

El proper dia 3 de març a les 11h del matí, els oferim una sessió via internet, d'una durada aproximada d'1 hora i 30 minuts, en la qual explicarem alguns dels processos crítics de fabricació en aquesta indústria.

Assistència GRATUÏTA.

Només cal inscriure en el següent link:

http://inforolot.com/ca/contacte

Esperem que els sigui d'utilitat i els oferim la nostra experiència, més de 30 anys, dedicats a aquesta indústria per oferir-los solucions que puguin millorar els resultats en les seves respectives Empreses.

Us hi esperem.

És vostè un desenvolupador en Microsoft Dynamics NAV?

Inforolot s'ha incorporat al canal Internacional de distribució de l'empresa ForNAV, creadora d'eines per millorar la conversió, manteniment i creació d'informes en Microsoft Dynamics NAV.

Aquesta eina permet de manera immediata transformar els informes de les antigues versions NAV2009 o anteriors a les noves versions NAV2015 i NAV2016.

Els tècnics de Inforolot disposen de la formació en el producte per donar suport als desenvolupadors en NAV que vulguin utilitzar aquesta eina.

Ens posem a disposició de les empreses que utilitzen Microsoft Dynamics NAV i dels partners que ofereixen solucions per a aquest sistema ERP.

Estem a la seva disposició a través de la nostra pàgina web www.inforolot.com, el nostre correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé del telèfon 902.195.275.

 El passat divendres dia 12 de Desembre Inforolot va celebrar el seu aniversari, 30 anys donant suport a les empreses de Girona.La celebració va tenir lloc a la Torre "Pons i Tusquets" en el Passeig de Barcelona de Olot, hi van assistir personalitats de món polític i empresarial, clients,representants d'empreses colaboradores i amics que varen voler compartir amb nosaltres aquest dia tan especial.

 Volem agraïr a tots la seva assistencia y molt especialment a els nostres clients, ja que sense ells hauria estat impossible realitzar aquesta celebració.

 A continuació poden veure els vídeos de la celebració

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions