Les Nostres Aules t'estan esperant, Nous Cursos Subvencionats:

  • Curs Sistemes APPCC Bàsic
  • Curs Sistemes APPCC
  • Curs Estratègies de Màrqueting Digital

Accedeixi als temaris:

Implementar un sistema de business intelligence a l’empresa permet consolidar tota la informació del negoci i, a més, proporciona les eines per facilitar la presa de decisions. En l’article d’aquesta setmana us parlem d’un servei en concret de business intelligence: Power BI.

La seguretat en el sector alimentari és una de les principals preocupacions dels consumidors. Per aquest motiu les empreses del sector han de disposar d’un sistema d’autocontrol adaptat i actualitzat.

Del 18 al 20 d’octubre, Inforolot estarà present a la Fira del Sector Carni, Meat Attraction 2017, a l'estand 3C65 del pavelló 3 de la Feria de Madrid.

Quan es parla de cloud computing, molta gent creu que és una solució per a grans empreses amb un gran volum d’informació i una considerable capacitat financera, però no és cert. Treballar des del núvol és especialment útil per a PIMEs i autònoms.

D’entre tota l’oferta de serveis que oferim, avui us parlarem del servei de manteniment informàtic global, del qual destaquem: el servei de manteniment d’equips de hardware, el servei de manteniment integral de xarxes i la instal·lació de xarxes i certificació segons les normes internacionals.

Segurament molts heu sentit a parlar de la Intranet Corporativa, però no sabeu ben bé com funciona. A continuació us expliquem amb més detall què és i quins avantatges aporta la seva implementació a l’empresa.

Com molts de vosaltres haureu vist o escoltat ja, ahir es va produir un nou atac massiu de Ransomware

Des d’Inforolot tornem a recordar de no obrir cap arxiu adjunt de cap e-mail rebut si el remitent és desconegut o si el nom del fitxer adjunt és o creieu dubtós.

Avui en dia les empreses han de treballar amb una gran quantitat de documentació i és molt complicat gestionar tots els documents i informació diària que es genera. Per aquest motiu, ara més que mai, és imprescindible comptar amb un sistema de gestió documental a l’empresa.

El proper 11 d’abril de 2017, Exchange Server 2007 arribarà a la seva “Fi de Vida”.

Si encara no heu començat la migració cap a una versió més actual, hauríeu de començar a planificar-la de manera urgent.

A Inforolot estem finalitzant el desenvolupament de la nostra solució avançada destinada a solucionar la problemàtica generada després de l'aprovació de la normativa SII, tal i com us informàvem el passat desembre des d’aquestes mateixes pàgines.

Comencem un nou any, i segurament ja haurem fet un llistat d'objectius a complir al llarg de l'any 2017.

A Inforolot hem realitzat aquest video dels propòsits d'any nou (en castellà).

NOU WEBINAR PER AL SECTOR D'EMBOTITS

El proper dia 3 de març a les 11h del matí, els oferim una sessió via internet, d'una durada aproximada d'1 hora i 30 minuts, en la qual explicarem alguns dels processos crítics de fabricació en aquesta indústria.

Assistència GRATUÏTA.

Només cal inscriure en el següent link:

http://inforolot.com/ca/contacte

Esperem que els sigui d'utilitat i els oferim la nostra experiència, més de 30 anys, dedicats a aquesta indústria per oferir-los solucions que puguin millorar els resultats en les seves respectives Empreses.

Us hi esperem.

És vostè un desenvolupador en Microsoft Dynamics NAV?

Inforolot s'ha incorporat al canal Internacional de distribució de l'empresa ForNAV, creadora d'eines per millorar la conversió, manteniment i creació d'informes en Microsoft Dynamics NAV.

Aquesta eina permet de manera immediata transformar els informes de les antigues versions NAV2009 o anteriors a les noves versions NAV2015 i NAV2016.

Els tècnics de Inforolot disposen de la formació en el producte per donar suport als desenvolupadors en NAV que vulguin utilitzar aquesta eina.

Ens posem a disposició de les empreses que utilitzen Microsoft Dynamics NAV i dels partners que ofereixen solucions per a aquest sistema ERP.

Estem a la seva disposició a través de la nostra pàgina web www.inforolot.com, el nostre correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé del telèfon 902.195.275.

 El passat divendres dia 12 de Desembre Inforolot va celebrar el seu aniversari, 30 anys donant suport a les empreses de Girona.La celebració va tenir lloc a la Torre "Pons i Tusquets" en el Passeig de Barcelona de Olot, hi van assistir personalitats de món polític i empresarial, clients,representants d'empreses colaboradores i amics que varen voler compartir amb nosaltres aquest dia tan especial.

 Volem agraïr a tots la seva assistencia y molt especialment a els nostres clients, ja que sense ells hauria estat impossible realitzar aquesta celebració.

 A continuació poden veure els vídeos de la celebració

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions