Dilluns, 29 Agost 2016 00:00

Aprendre com estar connectat i optimitzar els seus processos

Per al millor equip, les millors eines.

Fàcil d'instal.lar i fàcil d'usar, Microsoft Dynamics NAV facilita la visibilitat completa de la seva organització, generant impacte en tots i cadascun dels llocs de treball, integrant Gestió Financera, Anàlisi i Informes, Gestió de la Cadena de Subministrament, Vendes, Servei i Gestió de Projectes. Connecteu als seus equips entre si, mantingui un vincle permanent amb tot el que estigui en mobilitat a la seva empresa, i, en definitiva, rebre l'organització eficaç que sempre va desitjar tenir.

Més Amistós

Productivitat de ràpida implantació. Microsoft Dynamics NAV sembla i treballa com Microsoft Office, perquè el seu equip es posi en marxa des de l'instant que té l'accés a l'eina.

Més Precís

Ofereixi amb exactitud el que cada persona necessita per al seu treball específic. Amb entrada i eines a mida del lloc, cada membre del seu equip aconsegueix justament l'accés a la informació adequada en el moment en què ho necessita.

Més Flexible

Esculli entre desplegar-lo en el núvol o implantació local, el que millor li vagi al seu negoci. El seu equip s'ocuparà del seu treball en els seus desplaçaments, oa casa, des d'on ho considerin per ser més productius.

Menys Complicacions

Eviteu maldecaps innecessaris amb aquesta solució dissenyada per a la posada en ús de forma immediata. A més, coneixent la legislació local i els requisits podem buscar junts les solucions més assequibles i apropiades per al seu negoci.

Per a més informació no dubti en contactar amb nosaltres.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions