Des de 1984 oferint-vos els nostres serveis informàtics

Inforolot va néixer l'any 1984 amb l'objectiu d'oferir Serveis informàtics a les empreses. Durant aquesta llarga trajectòria hem mantingut un creixement orgànic i sostenible sense grans canvis estructurals, consolidant la nostra oferta amb productes tecnològics solvents per a oferir als nostres Clients solucions de valor per al seu negoci.

Experiència en el sector de la informació

Els nostres tècnics compten amb una experiència mitjana de 16 anys en la professió, mantenim una rotació de personal molt baixa i, en la nostra activitat, utilitzem procediments i metodologies àgils enfocades a resultats. El nostre personal ofereix, sense excepcions, tots els serveis que comercialitzem.

Inforolot proporciona solucions globals per als seus clients, des de la implantació i el manteniment d'infraestructures de servidors, xarxes, equips, comunicacions, seguretat, etc. fins a les anàlisis, desenvolupament i implantació de la solució de gestió empresarial (ERP) que més s'adequa a les seves necessitats.

Ábaco Group

Actualment pertanyem a un conjunt d'empreses de l'entorn Microsoft Dynamics i, a través d'aquest grup, disposem d'oficines en vàries ciutats del país.

Subscriviu-vos als nostres butlletins i rebreu les notícies sobre les nostres promocions.
Termes i Condicions